Onafhankelijke beoordeling

Uw partner bij advies, ondersteuning en onafhankelijke beoordeling van brandveiligheidsinstallaties.

Een bestaande of nieuwe brandveiligheidsinstallatie kan vragen oproepen met betrekking tot de gestelde voorschriften. Tevens kan het zo zijn dat er een meningsverschil is tussen de leverancier en u als eigenaar.

 

VIA Brandadvies bv kan de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

Bouwplantoetsing

Heeft u de vraag of het ontwerp voldoet aan de brandveiligheidsvoorschriften conform het Bouwbesluit en of de juiste uitgangspunten zijn gehanteerd, maar krijgt u daar geen duidelijk antwoord op. Wij kunnen dit voor u toetsen en beoordelen zodat u hier een bevredigend antwoord op krijgt.

Onafhankelijke beoordeling

De brandveiligheidsinstallatie is afgerond en u wilt weten of de installatie voldoet aan de uitgangspunten. Wij doen een onafhankelijke beoordeling waarna in een verslag vastgelegd wordt of de installatie voldoet aan de uitgangspunten en/of wat de gebreken zijn die een certificering in de weg zullen staan.

Nulmeting

U heeft een bestaande brandveiligheidsinstallatie en u wilt weten of deze installatie nog voldoet aan de huidige brandveiligheidsvoorschriften. Wij zullen met een bezoek op locatie beoordelen of de installatie voldoet aan de huidige brandveiligheidsvoorschriften en wat er noodzakelijk is om de installatie certificeringswaardig op peil te brengen.

Interesse in onze diensten?

Neem gerust contact met ons op!